Garages en parkeerplaatsen

Lefier heeft regelmatig garages en parkeerplaatsen te huur. Dit is handig, zeker als parkeerruimte beperkt is bij u in de buurt! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Belangstelling?

U hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende om in aanmerking te komen voor een garagebox. Heeft u belangstelling? U kunt op meerdere manieren uw belangstelling kenbaar maken voor garages: Telefonisch via telefoonnummer 088 - 20 33 000 (bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur) of kom langs in een van onze kantoren. Kijk voor adressen en openingstijden van de woonwinkels op de contactpagina .

Groningen

In de stad Groningen verhuurt Lefier garages, autoboxen en parkeerplaatsen in de volgende wijken: Lewenborg, Paddepoel, Indische Buurt, Korrewegwijk, De Wijert / Helpman, Centrum e.o. De parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor iedereen. Ook niet-huurders kunnen een vaste parkeerplaats bij Lefier huren. Hieronder een opsomming van ons bezit. Voor beschikbaarheid kunt u kijken op WoningNet .

Garages en parkeerplaatsen Korreweg en Zuid

Paddepoel

Lewenborg

Centrum

parkeren voor bedrijven in Groningen

Kunnen uw klanten, relaties en uw personeel wel makkelijk bij uw bedrijf komen? Lefier biedt diverse parkeerfaciliteiten om uw bereikbaarheid te verbeteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Parkeerbeugels Emmen

Parkeergarage Emmen

Parkeerplaatsen Emmen

Garageboxen Emmen

Erica

Garageboxen Stadskanaal en omgeving

In Stadskanaal en Musselkanaal hebben we per direct diverse garages te huur aan de:

Heeft u interesse in een garage? Neem dan contact op met één van onze verhuurmakelaars in het gebiedsteam Stadskanaal. We zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 20 33 000. 

Garageboxen en parkeerplaatsen Hoogezand-Sappemeer

We hebben aan de M. Hobbema - en F. Bolstraat in het Noorderpark in Hoogezand meerdere afgesloten parkeerplaatsen beschikbaar. Huurprijs per maand: € 13,43. 

Garages Slochteren

Op dit moment hebben we in de gemeente Slochteren geen garages 'per direct te huur'.

Lefier staat voor wonen

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zetten wij ons elke dag voor in. Dat doen we samen met onze huurders en gemeenten.