Kunstproject bij leegstaande woningen in Musselkanaal

Aanstaande vrijdag 27 oktober is er een leuk kunstproject in Musselkanaal, bij de leegstaande te slopen woningen van Lefier aan de Geraniumstraat 1 t/m 11 (oneven). Dorpsbelang Musselkanaal, Welstad jongerenwerk, Urban House Groningen en Lefier werken hierin samen.

Schilderen graffiti

De panelen voor de ramen van deze woningen worden op dit moment wit geverfd. Vrijdag worden de panelen door de jongeren uit Musselkanaal mooi geschilderd en voorzien van graffiti.

Kunst blijft op de woningen tot sloop

De kunst zal tot de sloop op de woningen blijven zitten en zal ook op andere plekken in Musselkanaal en in de jongerenruimte van Welstad worden geplaatst. De jongeren die deelnemen aan het project en jongerenwerk zien erop toe dat het mooi uit GAAT zien en ook mooi uit BLIJFT zien!

Vragen?

Woont u in de buurt van de woningen en heeft u vragen over het project? U kunt mailen of bellen met Jolien van de Belt van Welstad via of 06 - 21 51 36 69.

geraniumstraat

Lefier staat voor wonen

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zetten wij ons elke dag voor in. Dat doen we samen met onze huurders en gemeenten.