De Stroomversnelling

'Stroomversnelling’ staat voor een landelijke proef die onderzoekt hoe huurwoningen energieneutraal verbeterd kunnen worden. Hierbij werken bouwers/aannemers en corporaties samen om energieneutrale woningen te realiseren. Lefier doet mee aan dit landelijke initiatief en zal in totaal 1375 woningen voor haar rekening nemen.

Een verbeterde woning zonder hogere maandlasten

Veel huizen uit de jaren '50, '60 en '70 hebben geen goede isolatie en ventilatie. Dat maakt de woningen oncomfortabel en de energierekening hoog. In De Stroomversnelling werken woningcorporaties en bouwers samen om deze huurwoningen energiezuinig te maken. Dat doen we op een slimme manier, waarbij u als huurder een verbeterd huis krijgt zonder hogere kosten per maand. In de film en de flyer onderaan de ze pagina leggen we uit hoe dit werkt.

illustratie met huis, hijskraan en mensen

Actuele projecten

Lefier is in verschillende dorpen en wijken gestart met projecten om woningen energiezuinig te maken. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over deze projecten.

Wat betekent het voor u als huurder?

Als uw woning in aanmerking komt voor 'De Stroomversnelling', dan krijgt u daarover vanzelf bericht van Lefier. Gaat Lefier uw woning opknappen? In de film en de flyer hieronder ziet u wat dit voor u betekent.

Bekijk de film op youtube

Lees de flyer 

Lefier staat voor wonen

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zetten wij ons elke dag voor in. Dat doen we samen met onze huurders en gemeenten.