Nieuws

 • Jaarverslag 2016: 'Stevige basis voor de toekomst'

  15 mei 2017

  Ons jaarverslag 2016 is klaar en is hier te lezen. Lefier wil betaalbare woningen bieden, ook aan toekomstige generaties. In 2016 hebben we hard gewerkt om een stevige basis voor de toekomst te leggen. In het werkgebied van Lefier hebben veel mensen

 • Lex de Boer genomineerd voor Green Leader Award. Tot 24 mei kunt u uw stem uitbrengen.

  3 mei 2017

  Bestuurder Lex de Boer van woningcorporatie Lefier is genomineerd voor de Green Leader Award. Uit alle inzendingen heeft de deskundige jury vijf duurzame leiders geselecteerd. Lex de Boer maakt kans op de award die op 31 mei wordt uitgereikt.

 • Nieuwbouw Gorecht-West op stoom

  20 april 2017

  Vanaf januari wordt er druk gebouwd in Gorecht-West in Hoogezand. In de tweede fase van 'woonveld ter Laan' bouwen we 58 gezinswoningen in verschillende groottes.

 • Lefier tekent intentieovereenkomst ontwikkeling Stadshart-Noord in Hoogezand

  18 april 2017

  Dinsdagmiddag 18 april hebben gemeente Hoogezand-Sappemeer, Geveke, Reensche Compagnie en woningcorporaties Groninger Huis en Lefier een intentieovereenkomst ondertekend.

 • Nieuw bij Lefier: huur betalen via AcceptEmail

  14 april 2017

  Vanaf 1 mei 2017 kunnen huurders van Lefier hun huur betalen via AcceptEmail. Een AcceptEmail is een digitale acceptgirokaart, van waaruit u met één muisklik via iDEAL de huur kunt betalen.

 • Tweede jaar op rij: geen huurverhoging voor sociale huurwoningen in 2017

  11 april 2017

  Ook dit jaar geen huurverhoging voor huurders van sociale huurwoningen van Lefier. Lefier blijft duurzaam investeren om de energielasten naar beneden te krijgen: Lefier, duurzaam betaalbaar! Lefier zet zich in om te zorgen voor goede, betaalbare won

 • Renovatie woningen Meerveld in Emmen gaat definitief door

  15 maart 2017

  Bewoners aan de Emmalaan en Meerveld krijgen zo snel mogelijk een heel nieuw dak. Dat is definitief besloten. Ook de gevels en vloeren worden aangepakt. Gisteren zijn de bewoners ingelicht over het plan.

 • Bewoners akkoord met plannen West-Indischekade

  14 maart 2017

  Het is zover! De meeste bewoners aan de West-Indischekade zijn akkoord met de energiemaatregelen die Lefier wil uitvoeren. Lefier voldoet hiermee aan de voorwaarde om het verbeterplan te mogen uitvoeren bij alle woningen. Meerdere positieve en actiev

 • Aardbevingsbestendige woningen in Woudbloem

  13 maart 2017

  Tien bestaande woningen van woningcorporatie Lefier aan de straat Scharmer AE in Woudbloem worden aardbevingsbestendig gemaakt. Dat heeft Nationaal Coördinator Groningen (NCG) besloten op grond van de inspectie en engineeringsrapporten. De gemeente S

 • bewoners aan zet in Emmerhout

  8 maart 2017

  Hoe krijg je mensen meer betrokken bij hun (leef)omgeving? Door hen zelf mee te laten denken en beslissen over wat in die omgeving gebeurt. Dat is de gedachte achter een experiment van de landelijke overheid om te gaan werken met een burgerbegroting.

Lefier staat voor wonen

Jong en oud. Studerend, werkend en werkzoekend. Kerngezond en met beperkingen. Iedereen heeft recht op een plek om ‘thuis’ te noemen. Goed wonen betaalbaar maken en houden, daar zetten wij ons elke dag voor in. Dat doen we samen met onze huurders en gemeenten.