leerling-bouwplaats Julianastraat 12, Emmen

De gezinswoning aan de Julianastraat 12 in Emmen wordt grondig opgeknapt. Dit wordt gedaan door o.a. leerlingen van het Drenthe College. Wij hebben leermeesters opgeleid die de leerlingen hierin begeleiden. Naar verwachting is de woning deze zomer klaar.

leerling-bouwplaatsproject

Lefier vindt het belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende technische kennis is. Daarom werken we graag mee aan vernieuwende projecten. Samen met studenten zijn we begin 2017 een maatschappelijk project gestart: Leerlingen bouwplaats Julianastraat. Leerling-vaklieden van o.a. het Drenthe College renoveren samen met begeleiders van Lefier de woning aan de Julianstraat in Emmen.

De leerlingen doen op deze manier veel ervaring op en krijgen de mogelijkheid om het vak te leren in de praktijk.

verhuur

Wonen in hartje Emmen? In een oud huis dat nieuw aanvoelt! Deze karakteristieke woning is het afgelopen half jaar helemaal gerenoveerd: onder andere een nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe keuken en volledige isolatie zijn aangebracht. De originele details zijn bij deze renovatie zoveel mogelijk behouden of teruggebracht. Meer informatie over de woning vindt u hier.

wilt u in aanmerking komen voor deze woning?

Deze woning is met veel enthousiasme, inzet en kunde gebouwd. Wat betreft de nieuwe bewoners zijn we dan ook op zoek naar personen die hier met minimaal net zoveel enthousiasme willen wonen. Geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde mail naar onze afdeling makelaardij naar het emailadres makelaardij@lefier.nl.

De volgende voorwaarden zijn o.a. van kracht:

  • De woning is per ca. 1 juli 2017 beschikbaar;
  • Uw (gezamenlijke) bruto inkomen moet minimaal 3800,- bedragen.

De woning wordt te huur aangeboden in de vrije sector. De huurprijs bedraagt € 950,- per maand inclusief servicekosten. Dat betekent dat er geen huurtoeslag van toepassing is.

http://www.lefierpaktaan.nl

foto's

JulianastraatJulianastraatJulianastraatJulianastraatJulianastraat

impressies

julianastraatjulianastraatjulianastraatjulianastraat