leerling-bouwplaats Julianastraat 12, Emmen

We zijn gestart met de verbetering van Julianastraat 12 in Emmen. Dit wordt gedaan door o.a. leerlingen van het Drenthe College. Wij hebben leermeesters opgeleid die de leerlingen hierin begeleiden.

Leerling-bouwplaatsproject

Derdejaars leerlingen van het Drenthe College hebben afgelopen periode een nieuwe plattegrond gemaakt. Eerstejaars leerlingen pakken de uitvoering op. Daarbij zijn ook andere opleidingsinstituten betrokken.

De leerlingen doen op deze manier veel ervaring op en krijgen de mogelijkheid om het vak te leren in de praktijk.

Werkzaamheden en planning

Op dit moment vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats aan de buitenkant van de woning. Vanaf januari starten we met het opknappen van de binnenkant van de woning. Alle werkzaamheden. zijn naar verwachting in juni afgerond.

Locatie

De woning is in het verleden door ons aangekocht omdat er plannen waren om op deze locatie woningen en winkels te bouwen. Doordat de markt sterk is veranderd, is deze ontwikkeling niet van de grond gekomen. Daarom is besloten om de woning flik op te knappen en vervolgens te verhuren.

Verhuur

Vanaf juni 2017 zal de woning te huur worden aangeboden in de vrije sector. Dat betekent dat er geen huurtoeslag van toepassing is. Daarnaast geldt er een minimale inkomensgrens van € 3.600,- bruto per maand om in aanmerking te komen voor deze woning.

Interesse?

Heeft u interesse in deze woning? Stuur dan een e-mail voorzien van uw motivatie naar makelaardij@lefier.nl.

Toekomst in techniek

Er komen steeds meer technische vacatures. Scholen en bedrijven stimuleren jongeren te kiezen voor technisch onderwijs. Lefier is maatschappelijk betrokken en willen jongeren de mogelijkheid geven om technische vaardigheden in de praktijk te leren en toe te passen.

impressies

julianastraatjulianastraatjulianastraatjulianastraat