Sleutels

Haal je sleutels af voor een bezichtiging of voor je nieuwe woning? Of moet je je sleutels inleveren omdat je jouw huurcontract hebt opgezegd? Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Ophalen sleutels

Je kunt de sleutels ophalen uit de sleutelkluis bij onze kantoren.

Hoe open je de sleutelkluis? Klik hier voor een handleiding. Haal je de sleutels op voor een bezichtiging? Zorg er dan altijd voor dat je de sleutels voor 16:00 inlevert.

Inleveren sleutels

Zorg ervoor dat de sleutels in een goed afgesloten envelop of zakje zitten, waar duidelijk uw naam en (oude) adres op staat.

Emmen: De brievenbus bevindt zich links naast de hoofdingang in de gevel. Deze kun je gebruiken voor het inleveren van de sleutels. Klik hier voor een foto van de brievenbus.

Groningen: Aan de buitenzijde van ons kantoor (rechts voor de ingang van het parkeerterrein) hebben wij een brievenbus geplaatst. Deze kun je gebruiken voor het inleveren van de sleutels. Klik hier voor een foto van de brievenbus.

Hoogezand: Links naast de rolstoelschans, aan de kant van de Beukenlaan, staat onze brievenbus. Deze kun je gebruiken voor het inleveren van de sleutels. Klik hier voor een foto van de brievenbus.

Stadskanaal: De brievenbus is bevestigd aan het hek bij de ingang van het terrein. Deze kun je gebruiken voor het inleveren van de sleutels. Klik hier voor een foto van de brievenbus.