Blok 22

A place to meet the next generation

Ontmoeten, werken, netwerken en ontspannen in Blok 22. Uw nieuwe werkplek in het centrum van Groningen! In de pauzes genieten van het bruisende stadsleven en alle voorzieningen binnen handbereik. Ondanks de centrale ligging voldoende ruimte om te parkeren in de parkeergarage onder uw kantoor.
Kenmerken Blok 22

  • Ontvangst koffiebar / lunchbar
  • Functie kantoor
  • Locatie centrum
  • Centraal station 2 minuten lopen
  • Kantoorvloeren 300+ m2
  • Parkeergarage 1 : 60 m2
  • Duurzaamheid Energielabel C

Wilt u ook onderdeel uit gaan maken van de dynamiek van dit nieuwe kantoor? Bekijk dan ook de verhuurbrochure en de animatie aan de rechterkant van deze pagina.

Welkom
De koffie- en lunchbar (Barista) op de begane grond is voor iedereen toegankelijk en biedt een warm welkom. Altijd iemand die uw klanten verwelkomt en doorverwijst, niet strak en zakelijk, maar ongedwongen en persoonlijk. Het wordt een ruimte voor ontvangst, ontmoeten, vergaderen en ontspannen. Daarnaast biedt de eigenaar van de koffiebar mogelijkheden voor catering op uw eigen kantoorvloer.


Indeling
U kunt (nog) kiezen! De 1e verdieping nabij de koffiebar of de hoger gelegen verdiepingen met uitzicht over de binnenstad en genieten van de zonsondergang als er even doorgewerkt moet worden. Een volledige verdieping van ca. 600 m2 met eigen voorzieningen zoals toiletten en een pantry. Een verdieping delen met een ander bedrijf? Huren is mogelijk vanaf een halve verdieping vanaf circa 300 m2 tot maximaal twee verdiepingen circa 1.200 m2.

De verdieping kunt u volledig naar eigen smaak en in uw bedrijfsstijl inrichten. Waar de één kiest voor een moderne open werkvloer kan de ander kiezen voor traditionele kantoorunits. Vrijwel alles is mogelijk. De vides/entresols die het pand kenmerken, zijn per verdieping voorzien van een modern keukenblok met diverse voorzieningen. Met uitzicht over het Zuiderdiep en de stad kunt u hier ’s ochtends genieten van uw koffie of ’s middags gezamenlijk lunchen.

Buitenruimte: Een luchtje scheppen tussen de bedrijven door of buiten telefoneren, dat kan! Een aantal verdiepingen beschikt over een buitenruimte.

Prijzen
Prijzen vanaf € 130 / m2 per jaar. Afhankelijk van het aantal vierkante meters, verdieping, looptijd huurovereenkomst en opleverniveau.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35 / m2 per jaar voorde leveringen en diensten.

Meer informatie & contact

Verhuur namens Lefier
Daan Koopmans
06 23 34 88 90
koopmans@deenkoopmans.nl

Lefier
Judith Bos
06 10 39 02 91
j.bos@lefier.nl