Kangoeroewoningen aan de Curaçaostraat: je mantelzorger altijd dichtbij!

Heb je een zorgvraag en wil je je mantelzorger graag dicht in je buurt? Lefier heeft regelmatig mantelzorgcombinaties beschikbaar aan de Cura├žaostraat. Onze mantelzorgwoningen zijn net als reguliere huurwoningen, maar je kunt hier heerlijk naast elkaar wonen met de mensen die je liefhebt. De appartementen zijn namelijk geschakeld met een tussendeur.

Voordelen mantelzorgwoning

Het allergrootste voordeel van de mantelzorgwoningen is dat iemand met een zorgvraag comfortabel in eigen huis kan blijven wonen, verzorgd door een naaste. Je hebt een eigen woning met een eigen huisnummer en een zelfstandig huurcontract. En omdat de appartementen zijn geschakeld met een tussendeur, is je mantelzorger altijd dichtbij. Je wordt niet gekort op je uitkering, er is geen inkomensgrens voor de zorgontvanger en ook niet voor de mantelzorger.

Meld je alvast aan

Omdat er soms meerdere sets tegelijk beschikbaar zijn, willen we een wachtlijst aanleggen met mensen die geïnteresseerd zijn. Wil je meer weten over de mantelzorgwoningen of wil je je graag alvast aanmelden voor als er weer sets beschikbaar zijn? Stuur dan een mail naar r.oosten@lefier.nl.