Word hét gezicht van Lefier!

In onze nieuwsbrieven, op onze website en op onze social media kanalen vertellen wij wat we allemaal doen. We vertellen het niet alleen, maar laten het ook graag zien met mooie foto’s. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste deelnemers. 

Het liefst gebruiken we recente foto’s, daarom kiezen we ervoor om elke vier jaar nieuwe foto’s te laten maken. En daar is het nu weer tijd voor. 

De komende tijd willen we nieuwe foto’s laten maken van bewoners in hun eigen woning en/of woonomgeving. Deze foto’s komen dan in onze beeldbank en gebruiken we de komende vier jaar lang voor folders, website, flyers, social media en andere communicatiemiddelen. 

Wie zoeken we? 

We zijn op zoek naar verschillende bewoners, oud en jong, allochtoon en autochtoon. Vind je het leuk om gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf? Laat het ons weten!  Alleen of met je gezin, of samen met je buren. 

Hoe werkt het? 

Huur je van Lefier en wil je meedoen, dan maken we een afspraak met je wanneer de professionele fotograaf langskomt om foto’s te maken. We willen een activiteit in huis, in de tuin of in je straat fotograferen. Ook zoeken we mensen die binnenkort gaan verhuizen.  

Om je een beeld te geven lees je hieronder een paar voorbeelden van situaties waar we foto’s van willen maken: 

  • Buren die elkaar helpen in de tuin 
  • Studenten op een balkon 
  • Koffie drinken met de buren 
  • Bewoners die aan het verhuizen zijn 
  • Nieuwe bewoners die de sleutel ontvangen 
  • Iemand die het gras maait 

Als we foto’s van je maken is het belangrijk dat we goed afspreken hoe lang en waarvoor we de foto’s gebruiken. En dat je daar toestemming voor geeft, dat leggen we vast. Wij zijn heel benieuwd hoeveel aanmeldingen wij hiervoor krijgen! Als we overspoeld worden met reacties dan moeten we gaan kiezen. Dat laten wij je dan natuurlijk weten.   

Aanmelden 

Ben je enthousiast geworden? Of ken je iemand die het leuk vindt om mee te doen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar communicatie@lefier.nl. Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer en welke gezinsleden (leeftijden) of buren mee willen doen. 

De mooiste foto’s krijg je van ons digitaal. Ook krijg je een dinerbon ter waarde van 25 euro.