Vertaal deze pagina

26-7-2019

Word hét gezicht van Lefier!

In de nieuwsbrieven, op onze website en op onze social media kanalen vertellen wij wat we allemaal doen. We vertellen het niet alleen, maar laten het ook graag zien in beeld. Hiervoor zoeken wij enthousiaste deelnemers.

De komende tijd willen we nieuwe foto’s laten maken van huurders in hun eigen woning en/of woonomgeving. Deze foto’s gebruiken we de komende vier jaar voor folders, website, flyers, social media en andere communicatiemiddelen.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar verschillende gezichten, jong en oud, klein en groot. Alleen of met uw gezin, samen met uw buren of vriendengroep. Opa’s en oma’s kortom iedereen die thuis en/of op locatie gefotografeerd wil worden kan zich hiervoor aanmelden.

Hoe werkt het?
Wilt u meedoen, dan maken we een afspraak met u wanneer de professionele fotograaf langskomt om foto’s te maken. We willen een activiteit in huis, in de tuin of in uw straat fotograferen. Ook zoeken we mensen die binnenkort gaan verhuizen.

Om u een beeld te geven leest u hieronder een paar voorbeelden van situaties waar we foto’s van willen maken:

  • buren die elkaar helpen in de tuin
  • koffie drinken met de buren
  • bewoners die aan het verhuizen zijn
  • nieuwe bewoners die de sleutel ontvangen
  • iemand die het gras maait

Aanmelden
Bent u enthousiast geworden? Of kent u iemand die het leuk vindt om mee te doen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar communicatie@lefier.nl. Vermeld in de mail:
- uw naam;
- adres;
- telefoonnummer;
- en welke gezinsleden (leeftijden) of buren/vrienden/kennissen mee willen doen.

De mooiste foto’s krijgt u van ons digitaal. En als bedankje krijgt u een boodschappenbon t.w.v. €25,- per persoon.