Sollicitatieprocedure

Je hebt gesolliciteerd bij Lefier! Wat fijn dat jij je samen met ons sterk wilt maken voor goed, betaalbaar, duurzaam en veilig wonen in Noord Nederland. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, maken we een selectie van de kandidaten. De kandidaten die volgens ons het beste passen bij de vacature, nodigen wij uit voor een eerste gesprek. 

Eerste gesprek

Het sollicitatiegesprek plannen we het liefst zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature. Want we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jou! Tijdens dit gesprek maak je al kennis met een deel van je toekomstige collega's en leidinggevende. Wij horen dan graag meer over jou, je werkervaring, ambities en motivatie voor Lefier. En natuurlijk kun jij ons ook het hemd van het lijf vragen. We vertellen je graag meer over onze uitdagingen en inzet. Want daar zijn we best wel trots op.  

Tweede gesprek

Als we na dit gesprek enthousiast zijn geworden om met jou samen te werken, nodigen wij je uit voor een tweede gesprek. Na dit tweede gesprek maken we een keuze of wij jou willen toevoegen aan ons team. Als ook jij na deze gesprekken enthousiast bent om bij Lefier te werken, ontvang je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Vooraf ontvang je alvast wat informatie om door te lezen en een aantal documenten om in te vullen. Deze documenten hebben wij nodig om voor jou een arbeidsovereenkomst op te stellen.

VOG

Sinds 1 januari 2023 vragen wij alle nieuwe medewerkers bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vinden dit belangrijk om onze organisatie transparant en integer te houden.

Aan de slag!

Zodra deze stappen zijn afgerond, kun jij samen met ons aan de slag bij Lefier! We gooien je niet direct op je eerste werkdag in het diepe. We starten met een korte inwerkperiode, zodat je optimaal thuis raakt in onze organisatie, huurders en huurwoningen, processen en systemen en jouw 360 nieuwe collega's.