Stages bij Lefier

Lefier is een lerende en toekomstgerichte organisatie met een positief mensbeeld. Omdat ieder mens talenten heeft en kansen en prikkels verdient, voeren wij een actief stagebeleid. Wij bieden scholieren en studenten graag de kans om een praktijkgerichte snuffel, meeloop, een stage met een opdracht en/of afstudeerstage bij ons te volgen. Niet alleen zodat jij bij en van ons kunt leren, maar wij ook van jou. 

Ben je nog aan het studeren op een MBO, HBO of WO opleiding en op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Dan horen wij graag van jou! Wij gaan dan voor jou zoeken naar een geschikte plek in onze organisatie en naar een passende praktijkbegeleider. Samen met jou zorgen wij voor een leerzame periode bij Lefier. Zodat jij je studie succesvol kunt afronden en je loopbaan een vliegende start kunt geven. 

Heb je interesse in een stage/traineeplaats bij Lefier? Stuur dan een mail naar stage@lefier.nl en vertel ons meer over jouw studierichting, gewenste stageperiode, interesses en ambities. Je hoort dan binnen enkele werkdagen of wij een stageplek voor je hebben.