Uitdagende vacatures!

Werken bij Lefier is werk dat ertoe doet. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Lefier biedt ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. En we werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig en veilig met elkaar samenleven. 

Een andere wereld, een ander Lefier

De wereld verandert, en Lefier verandert mee. We staan voor een aantal grote opgaven. Dus we stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Om het woningtekort aan te pakken bouwen we nóg meer huizen. En we versnellen het verduurzamen van huizen zodat de energierekening betaalbaar blijft. We investeren in fijne, veilige en groene buurten. En we herstellen de schade van aardbevingen.

Help jij mee om onze ambities waar te maken?
We hebben maatschappelijk betrokken mensen nodig met een gezonde dosis lef. Dat zie je al aan onze naam: zonder lef geen Lefier! We zoeken vakmensen die doorpakken en knopen durven doorhakken. 

Wil jij een baan die ertoe doet?
Bij een organisatie die het verschil maakt in jouw dorp of stad? Check dan regelmatig onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken? Stuur dan een bericht naar solliciteren@lefier.nl. We maken graag kennis met je!