Uitdagende vacatures!

Werken bij Lefier is werk dat ertoe doet. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Lefier biedt ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. En we werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig en veilig met elkaar samenleven. 

Een andere wereld, een ander Lefier

De wereld verandert, en Lefier verandert mee. We staan voor een aantal grote opgaven. Gelukkig hebben we meer ruimte om te investeren nu de verhuurdersheffing is afgeschaft. Dus we stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Om het woningtekort aan te pakken gaan we nóg meer huizen bouwen. En we versnellen het verduurzamen van huizen zodat de energierekening betaalbaar blijft. We werken aan fijne buurten waar mensen plezierig met elkaar samenleven. En we herstellen de schade van aardbevingen. Wat je ook doet bij Lefier, je doet het voor onze huurders. 

Doe je mee?
Help jij mee om onze ambities waar te maken? We hebben maatschappelijk betrokken mensen nodig met een gezonde dosis lef. Dat zie je al aan onze naam: zonder lef geen Lefier! We zoeken vakmensen die doorpakken en knopen durven doorhakken. Herken jij jezelf? Dan hebben wij mooi werk voor jou.

Kom kennis maken
Wil jij een baan die ertoe doet? Bij een organisatie die het verschil maakt in jouw dorp of stad? Check dan regelmatig onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken? Stuur dan een bericht naar solliciteren@lefier.nl. We maken graag kennis met je! 

Medewerker verhuur

Hoogezand, 32-36 uur

Efficiënt woningen verhuren én aandacht voor de individuele klant.

Lefier maakt zich sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Wij bieden ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. Ieder jaar heet ons team Verhuur gemiddeld zo’n 3600 nieuwe huishoudens welkom bij Lefier. Een dankbare taak! Word jij ook blij als je een snelle en goede match kunt maken tussen een woningzoekende en een passende huurwoning? Heb jij hart voor onze huurders, denk je in resultaten en werk je graag samen? Dan is medewerker verhuur bij Lefier de functie voor jou!

Assistent Manager

Als assistent manager ondersteun en adviseer jij de gebiedsmanager in deze mooie regio bij het bewaken van alle werkzaamheden en resultaten van het gebiedsteam. Je bent in deze functie onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van de kwartaalrapportages. Daarbij zoek jij altijd naar kansen om onze werkprocessen én het rendement van ons werk te verbeteren. Ook zorg jij voor de afhandeling van klachten en geschillen. Jij ziet het als een uitdaging om iedere klacht om te buigen naar een betere dienstverlening en blije huurders.

Projectleider Planmatig Onderhoud & Veiligheid (1)

Iedereen heeft recht op een fijne woning. Dit doen we door woningen te onderhouden, te verduurzamen en veilig te houden. Als projectleider Planmatig Onderhoud & Veiligheid werk je nauw samen in een team van projectleiders, projectopzichters en projectmanagementassistenten om dit voor elkaar te krijgen en te houden. Ben jij ondernemend, resultaatgericht en heb jij een natuurlijk overwicht en ervaring met projectmatig werken? Dan zoeken we jou! 

Supportmedewerker Informatievoorziening

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan de uitdagingen van de grootste sociale verhuurder van Noord Nederland? Lefier biedt een thuis aan zo’n 30.000 huishoudens in Groningen en Drenthe en staat voor flinke opgaven. Om onze huurders optimaal van dienst te kunnen zijn en medewerkers nog meer plezier in het werk te geven, gaan we dit jaar aan de slag met het verbeteren van onze primaire processen en systemen. Het ambitieuze team Informatievoorziening & Data helpt Lefier bij deze doorontwikkeling en heeft plek voor een daadkrachtige Supportmedewerker. Kom jij met jouw expertise en passie ons High-Performance team versterken?