Uitdagende vacatures!

Werken bij Lefier is werk dat ertoe doet. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Lefier biedt ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. En we werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig en veilig met elkaar samenleven. 

Een andere wereld, een ander Lefier

De wereld verandert, en Lefier verandert mee. We staan voor een aantal grote opgaven. Gelukkig hebben we meer ruimte om te investeren nu de verhuurdersheffing is afgeschaft. Dus we stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Om het woningtekort aan te pakken gaan we nóg meer huizen bouwen. En we versnellen het verduurzamen van huizen zodat de energierekening betaalbaar blijft. We werken aan fijne buurten waar mensen plezierig met elkaar samenleven. En we herstellen de schade van aardbevingen. Wat je ook doet bij Lefier, je doet het voor onze huurders. 

Doe je mee?
Help jij mee om onze ambities waar te maken? We hebben maatschappelijk betrokken mensen nodig met een gezonde dosis lef. Dat zie je al aan onze naam: zonder lef geen Lefier! We zoeken vakmensen die doorpakken en knopen durven doorhakken. Herken jij jezelf? Dan hebben wij mooi werk voor jou.

Kom kennis maken
Wil jij een baan die ertoe doet? Bij een organisatie die het verschil maakt in jouw dorp of stad? Check dan regelmatig onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken? Stuur dan een bericht naar solliciteren@lefier.nl. We maken graag kennis met je! 

Gebiedsmanager/ Manager Wonen Midden-Groningen

Bouw jij graag mee aan leefbare buurten en wijken waar huurders zich thuis voelen? Wil jij een positieve impact hebben op de versterkingsopgave in het aardbevingsgebied en de interessante volkshuisvestelijke opgaven in de regio? Ben je een ervaren manager met visie en weet je te verbinden? Dan is deze functie interessant voor jou!  

Gebiedsmanager

Procesketen Regisseur

Vind jij het een uitdaging om complexe ICT-systemen te versimpelen en toe te werken naar gebruikersvriendelijke systemen waar onze huurders, maar ook je collega’s blij van worden. Dan zoeken wij jou! Durf jij het aan? 

Procesketenregisseur (2)