Uitdagende vacatures!

Werken bij Lefier is werk dat ertoe doet. Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen een thuis heeft, zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en volwaardig kan meedoen. Lefier biedt ruim 30.000 huishoudens een betaalbaar thuis. En we werken mee aan sterke wijken en buurten, waar mensen prettig en veilig met elkaar samenleven. 

Een andere wereld, een ander Lefier

De wereld verandert, en Lefier verandert mee. We staan voor een aantal grote opgaven. Gelukkig hebben we meer ruimte om te investeren nu de verhuurdersheffing is afgeschaft. Dus we stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Om het woningtekort aan te pakken gaan we nóg meer huizen bouwen. En we versnellen het verduurzamen van huizen zodat de energierekening betaalbaar blijft. We werken aan fijne buurten waar mensen plezierig met elkaar samenleven. En we herstellen de schade van aardbevingen. Wat je ook doet bij Lefier, je doet het voor onze huurders. 

Doe je mee?
Help jij mee om onze ambities waar te maken? We hebben maatschappelijk betrokken mensen nodig met een gezonde dosis lef. Dat zie je al aan onze naam: zonder lef geen Lefier! We zoeken vakmensen die doorpakken en knopen durven doorhakken. Herken jij jezelf? Dan hebben wij mooi werk voor jou.

Kom kennis maken
Wil jij een baan die ertoe doet? Bij een organisatie die het verschil maakt in jouw dorp of stad? Check dan regelmatig onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je graag bij ons werken? Stuur dan een bericht naar solliciteren@lefier.nl. We maken graag kennis met je! 

Ambtelijk secretaris Ondernemingsraad (freelance/zzp'er)

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouw steekt en wil jij graag bijdragen aan een goede besluitvorming? Krijg jij energie van organisatorische werkzaamheden? Ben jij de constante en verbindende factor tussen de Ondernemingsraad en bestuur? Dan zoeken we jou!

Applicatie- & integratie-specialist

Even voorstellen, wij zijn Lefier, de grootste woningcorporatie in Noord-Nederland. Bij Lefier speelt de afdeling Informatievoorziening & Data een cruciale ondersteunende rol in de doorontwikkeling van onze organisatie. We streven ernaar om op het gebied van ICT het voorbeeld te zijn voor de hele woningcorporatiesector. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doe jij mee?

Contract & IT regisseur

Sta jij altijd op scherp en bewaak jij graag de naleving van vastgelegde afspraken? Krijg jij energie van het optimaliseren van samenwerkingen met leveranciers en bijbehorende stakeholders? Ben jij niet bang om initiatief te nemen? Dan zoeken wij jou!

Allround onderhoudsmedewerker

Het mooie van jouw baan? Elke dag is anders. En je komt achter elke voordeur. Heb jij hart voor je werk en doe je graag net dat stapje extra voor onze huurders? Ben jij ook nog eens heel erg handig én klantgericht? Dan sla je bij Lefier de spijker op z’n kop!