Vertaal deze pagina

Nieuwbouw
4-12-2017

Eengezinswoningen Bandoengstraat Groningen

Aan de Bandoengstraat in Groningen realiseert Lefier 13 aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen. De Bandoengstraat is gelegen in de vernieuwde Oost-Indische Buurt in de Korrewegwijk. De bouw is in volle gang. Alle woningen zijn al verkocht.

Aardbevingsbestendige eengezinswoningen

De dertien rijwoningen die gerealiseerd worden, zijn verdeeld in elf tussenwoningen en twee hoekwoningen. Uniek is dat deze woningen aardbevingsbestendig worden gebouwd!

De tussenwoningen hebben twee woonlagen met op de begane grond een woonkamer met open, tuingerichte keuken en op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De hoekwoningen beschikken standaard over een tweede verdieping. Ook beschikken deze woningen over een dakterras aan de voorzijde van de woning.

Alle woningen beschikken over zowel een voor- als achtertuin, met in de voortuin ruimte voor parkeren. De achtertuin is ca. 40m² groot, ligt op het noordwesten en beschikt over een achterom. Alle woningen hebben een eigen berging.

Energiezuinige woningen

Door het plaatsen van onder andere zonnepanelen (PV panelen) op de platte daken van de woningen en het toepassen van HR++ beglazing maken we de woningen energiezuinig. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hardhouten kozijnen.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwbouwwoningen vindt u in de folder hiernaast.