Vertaal deze pagina

Nieuwbouw
12-12-2019

Lefier verhuurt 28 appartementen Hondsrugtoren

Op de rand van het Emmer centrum op de hoek van de Weerdingerstraat/Hondsrugweg wordt het hoogste gebouw van Drenthe gerealiseerd! De woontoren met de naam Hondsrugtoren is straks ± 65m hoog en krijgt maar liefst 17 verdiepingen.

Op de rand van het Emmer centrum op de hoek van de Weerdingerstraat/Hondsrugweg wordt het hoogste gebouw van Drenthe gerealiseerd!

De woontoren met de naam Hondsrugtoren is straks ± 65m hoog en krijgt maar liefst 17 verdiepingen. Op de eerste 7 verdiepingen zijn de appartementen die door Lefier worden verhuurd. Per laag komen er 4 appartementen van ± 75 m2 met twee slaapkamers, dus in totaal 28 appartementen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats bij het gebouw. Als de bouw voorspoedig verloopt, kunnen we de appartementen in het najaar van 2020 verhuren. De rest van de verdiepingen worden 21 koopappartementen.

Om in aanmerkingen te komen voor een appartement van Lefier is het noodzakelijk om ingeschreven te staan bij Lefier. Dit gaat via het inschrijfformulier, die u op onze website kunt vinden. Toewijzing gebeurt op basis van inschrijfduur. Er is dus geen specifieke inschrijving of lijst waar u zich voor kunt aanmelden.

De Hondsrugtoren is een ontwikkeling van Peter van Dijk Projects en wordt gebouwd door AKOR. De appartementen worden gebruiksklaar opgeleverd. Bent u benieuwd naar de huurprijs, verdere procedures en voortgang van de Hondsrugtoren? Houdt voor meer informatie onze website, social media kanalen en krant in gaten.

Wilt u de voortgang van de bouw van de Hondsrugtoren of andere bouwprojecten in de gemeente Emmen ook bekijken via de webcambeelden? Ga dan naar onderstaand adres:

www.emmeninbeel...ugtoren/bouwcam