Vertaal deze pagina

Nieuwbouw
12-7-2018

nieuwbouw Molukkenstraat - afgerond

Aan de Molukkenstraat heeft Lefier 34 sociale huurappartementen gebouwd. Op de naastgelegen locatie heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma nog eens 34 vrije sector appartementen gerealiseerd. Alle appartementen zijn gasloos en aardbevingsbestendig gebouwd. 

Appartementen

De driekamerappartementen hebben een oppervlakte van 70 m² en hebben allemaal een eigen fietsenberging. Alle appartementen hebben een mooie ligging in de nabijheid van het Molukkenpark. Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren, onder andere in de naastgelegen garage aan de Bandoengstraat.

Duurzaam wonen

De appartementen zijn voorzien van een elektrische warmtepomp die zorgt voor de vloerverwarming, ventilatie en warm water. Op het dak bevinden zich zonnepanelen. U kookt elektrisch.

Wijkvernieuwing

In de Nieuw Indische Buurt wordt sinds 2005 gewerkt aan wijkvernieuwing met als doel ervoor te zorgen dat de wijk prettig leefbaar blijft. Waar ooit portieketagewoningen stonden, staan nu moderne appartementen en eengezinswoningen met tuin (huur en koop). De nieuwbouw aan de Molukkenstraat is de afronding van deze wijkvernieuwing.