Nieuwbouw
26-3-2020

Nieuwbouw Troubadour - derde woontoren in Emmermeer

De woontoren met de naam Troubadour vult de open plek aan de Middenhaag in het Winkelcentrum van Emmermeer, naast de twee andere woontorens Solo en Sopraan en de wat lagere huurcomplexen Alt en Duet. In de 11 verdiepingen tellende flat komen in het totaal 60 huurwoningen.

Woonruimte

Met uitzondering van de begane grond bestaat elke verdieping uit 4 driekamerappartementen van ± 69 m2 en 2 tweekamerappartementen van ± 57 m2.

Op de begane grond bevinden zich de algemene ruimten zoals, de centrale entree, een gemeenschappelijke fietsenberging, een ruimte voor stalling van scootmobiels, de technische ruimten en een kantoortje van Lefier. Er zijn geen individuele bergingen op de begane grond. Ieder appartement heeft een berging/bijkeuken.

Parkeren

Voor huurders van de driekamerappartementen van het complex zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de al bestaande parkeergarage. Deze parkeerplekken zijn bij de huur in begrepen. De huurders van de tweekamerappartementen kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats aan de achterzijde van het complex.

Verhuur

De huurwoningen in dit appartementencomplex zijn iets kleiner dan de appartementen in de andere twee woontorens. Ze zijn daardoor ook geschikt voor huurders met een lager inkomen.

Als de bouw voorspoedig verloopt gaan we de appartementen in de tweede helft van 2021 verhuren. Om in aanmerkingen te komen voor een appartement van Lefier is het noodzakelijk om ingeschreven te staan bij Lefier. Dit gaat via het inschrijfformulier, die u op onze website kunt vinden. Toewijzing gebeurt op basis van inschrijfduur. Er is dus geen specifieke inschrijving of lijst waar u zich voor kunt aanmelden.