Vertaal deze pagina

Besparen met De Voorzieningenwijzer

Wat is De Voorzieningenwijzer?

De voorzieningenwijzer is een gezamenlijk initiatief van woningcorporaties (waaronder Lefier), gemeenten en huurdersorganisaties. Het heeft als doel u te helpen besparen op uw vaste lasten. Dat kan door bijvoorbeeld veel beter gebruik te maken van regelingen, belastingen en toeslagen waar u recht op hebt. Zoals gemeentelijke regelingen, toeslagen, zorgverzekering en energieleverancier.

Waarom doet Lefier mee?

Lefier vindt het belangrijk dat huurders na het betalen van de vaste lasten voldoende geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. Dat is van belang voor het welzijn van mensen. Daarom steunen we dit initiatief van harte.
Een afspraak met iemand van De Voorzieningenwijzer kost u niets, hooguit een kop koffie voor de expert die bij u op bezoek komt. En we hopen natuurlijk dat het u veel oplevert.

Hoe maak ik een gratis afspraak?

U kunt alleen een afspraak maken als u een flyer over De Voorzieningenwijzer heeft ontvangen. Heeft u een flyer ontvangen, dan kunt u zelf contact opnemen via: contact@devoorzieningenwijzer.nl. Daarnaast kan een medewerker van De Voorzieningenwijzer u bellen of u mee wilt doen. Meedoen is uiteraard niet verplicht.

De experts van De Voorzieningenwijzer helpen u besparen op uw vaste lasten. Dat doen ze gewoon bij u thuis, zodat u er niet op uit hoeft. Met hun kennis en software is uw voordeel snel berekend en geregeld. Wat u bespreekt met de expert van De Voorzieningenwijzer blijft tussen u en de expert.

Wie komen hiervoor in aanmerking?

Op dit moment komen alleen onze huurders in de gemeenten Stadskanaal en Borger-Odoorn hiervoor in aanmerking. In 2019 starten we ook (met een pilot) in de gemeenten Midden-Groningen (Zeeheldenbuurt / Heveapad) en Groningen (Korreweg).