Vertaal deze pagina

Aanbod kamers

Lefier verhuurt ruim 3500 kamers in de stad Groningen aan studenten en jongeren. Sta je bij ons ingeschreven? Dan kan je op aangeboden kamers reageren. Klik hier voor het actuele kameraanbod .

Hoe lang moet je ingeschreven staan om in aanmerking te komen voor een zelfstandige kamer?

Lefier kan niet aangeven hoeveel punten je nodig hebt om in aanmerking te komen voor een zelfstandige kamer. De kans daarop hangt samen met het aantal reacties op de kamer en het aantal punten van de mensen die gereageerd hebben. De grootste kans maak je door op zelfstandige kamers buiten het centrum te reageren. Dit zijn kamers aan bijvoorbeeld de G. Borgesiuslaan, Damsport, Mudaheerd en Grevingaheerd.

Hebben jullie ook kamers die alleen door vrouwelijke huurders gehuurd mogen worden?

Ja, aan de Eendrachtskade in Groningen verhuurt Lefier een flat waar alleen vrouwen een kamer kunnen huren. Het gaat om nummer 58 t/m 336.

Wat zijn de afmetingen van de kamer?

De enige informatie die wij hebben over de afmetingen, staat op de plattegrond op onze website. (Let op: plattegronden kunnen afwijken van de werkelijkheid.)

Zijn er meer foto's beschikbaar van de aangeboden kamer?

Nee. Alle beschikbare foto's staan op de website van Lefier.

Zijn er mogelijkheden om samen met vrienden in één pand te gaan wonen?

In principe niet. 
Soms komen er echter twee kamers tegelijk vrij die samen voorzieningen delen. Deze kamers worden op de normale manier via onze website aangeboden. Je kunt dan alleen reageren als je ook iemand voor de andere kamer kunt voordragen. Daarnaast verhuurt Lefier ook kamers in grote studentencomplexen. Daar kan eventueel bekeken worden of er kamers vlak bij elkaar beschikbaar zijn (bijvoorbeeld aan de Esdoornlaan).