Reageren op een kamer

Al het kameraanbod komt op de website van ROOM. Het kameraanbod staat minimaal zeven dagen op de website, dus wacht niet te lang met reageren! Reageren is mogelijk vanaf 4 maanden voor de start van je studie. Dat kan alleen op woningen in de studieregio waar je studeert of stageloopt.

Meer informatie over hoe het reageren op kamers werkt, vind je op de website van ROOM.

Veel gevraagd over Reageren op een kamer

Op hoeveel kamers kan ik reageren?

Algemeen

Na het inloggen zie je op welke kamers je kunt reageren. Je kan maximaal vijf reacties tegelijk open hebben staan op online advertenties (of die nog in behandeling zijn). Je krijgt echter maximaal één aanbieding. Je moet hier binnen 4 dagen op reageren, anders komt deze te vervallen en gaat de kamer naar de volgende kandidaat. Zolang de aanbieding open staat, kan je geen andere aanbiedingen meer ontvangen. Andere kamers, waarvoor je ook op de eerste plaats stond, worden in de tussentijd aan de volgende kandidaat aangeboden.

Kan ik, als ik heb gereageerd op een woning of kamer, mijn eindpositie zien na de reactietermijn?

Algemeen

Ja, dit kun je zien door in te loggen in je account en dan te kijken bij "Mijn reacties". Hier zie je de eindpositie. Als je bovenaan staat nemen we binnen enkele dagen contact met je op.