Nieuws

Oplossing voor balkons in Paddepoel

Bij een aantal portieketagewoningen in de Groningse wijk Paddepoel is betonschade aan de balkons. Gelukkig is de oplossing nu gevonden. In het voorjaar van 2023 gaan we de balkons herstellen. 

Kr8-corporaties en huurders in gesprek met staatssecretaris Vijlbrief

De woningcorporaties en huurdersvertegenwoordiging in het aardbevingsgebied spraken maandag 16 januari met staatssecretaris Vijlbrief over de voortgang en ervaringen van de versterkingsoperatie. De staatssecretaris bracht een bezoek aan de Kr8-corporaties en het Huurdersplatform Aardbevingen Groningen (HPAG). Ook sprak hij met huurders over hun ervaringen met de versterkingsopgave.

Bereikbaarheid 17 januari

Morgen (17 januari) zijn onze Klantpunten vanaf 15.00 uur gesloten in verband met een overleg. Vanaf 15.45 uur zijn we ook telefonisch niet meer bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je wel gewoon bellen met 088 - 20 33 000. En de 18e staan we natuurlij...

Ghuus stopt ermee!

Ghuus.nl gaf een overzicht van de jongeren- en studentenwoningen van de woningcorporaties in de gemeente Groningen. Zij blijven uiteraard goede en betaalbare woonruimte aanbieden voor jongeren en studenten!

Bereikbaarheid maandag 16 januari

Maandag 16 januari 2023 is ons Klantpunt in Hoogezand tussen 12.30 uur en 14.10 uur gesloten. Ons Klantpunt in Groningen is gesloten van 14.45 uur tot 16.00 uur.