Nieuws

Samenwerking nieuw stadsdeel ‘Stadshavens' in Groningen een feit

Op dinsdag 17 mei 2022 is de samenwerkingsovereenkomst (SOK) voor de ontwikkeling van Stadshavens door de betrokken partijen ondertekend. De gemeente Groningen, ontwikkelaars VolkerWessels Vastgoed, Van Wonen, BPD en woningcorporaties Nijestee en Lefier gaan samen het nieuwe stadsdeel Stadshavens aan het Damsterdiep realiseren.

Word hét gezicht van Lefier!

In onze nieuwsbrieven, op onze website en op onze social media kanalen vertellen wij wat we allemaal doen. We vertellen het niet alleen, maar laten het ook graag zien met mooie foto’s. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste deelnemers.  Het liefst gebr...

Grote opknapbeurt voor Pepergasthuis

Lefier geeft het Pepergasthuis in het centrum van Groningen een flinke opknapbeurt. Daarmee brengt Lefier dit eeuwenoude, bijzondere monument weer in goede staat. 

Meld je aan voor Heel Lefier tuiniert!

Dit jaar organiseren we voor het tweede jaar onze tuinactie. We zoeken de groenste en slimste tuinliefhebber van 2022. Er zijn weer veel prijzen te winnen. Meld je dus snel aan voor Heel Lefier tuiniert!

Nieuwe woontoren aan Regattaweg Groningen

Woningcorporatie Lefier en Van Wijnen gaan een woontoren realiseren aan de Regattaweg in Groningen. Deze Eemstoren telt straks 77 grote driekamerappartementen voor de sociale verhuur.

Lefier gewoon bereikbaar op Bevrijdingsdag

We zijn op Bevrijdingsdag gewoon geopend. Heb je dus vragen? Of wil je een reparatieverzoek indienen? Dan zijn we gewoon bereikbaar. We wensen iedereen een ontzettend fijne Bevrijdingsdag toe!

Verduurzaming 56 woningen in Erica van start

Aan de Omhaal en het Kolkje in Erica verduurzaamt Lefier de komende maanden 56 huurwoningen. Dat betekent een goed geïsoleerde, duurzame en comfortabele woning met energielabel A.