Wie zijn wij

Voel je thuis bij Lefier

Voel je thuis bij Lefier. Want een fijn thuis is de basis in ieder mensenleven. Het is de plek waar je jezelf kunt zijn en je veilig en welkom voelt. De plek waar wordt gegeten, geslapen, gelachen, gehuild, geruzied, geliefd en gezorgd. Daar waar wordt geleefd. Wij van Lefier zijn trots dat we mogen en kunnen bijdragen aan (jo)uw (t)huis.

Duurzaam bouwen we woningen die goed zijn voor de bewoner, de buurt en een leefbare wereld. We willen dat iedereen een passend thuis heeft en gaan voor trotse huurders die wonen op een manier die bij hen past. Na het betalen van de huur willen we dat je genoeg overhoudt om volop deel te nemen aan de samenleving.

We gaan verder dan alleen woningen verhuren. Samen met onze huurders en partners willen wij sterke wijken en buurten creëren. Plekken waar jij je prettig, veilig en echt thuis voelt. Met Lefier in de buurt, als een behulpzame buurman.

We investeren niet alleen in onze woningen en wijken, maar ook in de levens van de mensen voor wie we werken. We luisteren naar wat jij nodig hebt. Dat betekent keuzes bieden en maatwerk leveren waar nodig. De huurder is altijd ons vertrekpunt van handelen.

Kortom, voel je thuis bij Lefier.

---

Lefier is op 1 januari 2009 ontstaan door de fusie van drie corporaties: In (Groningen), Volksbelang (Hoogezand-Sappemeer) en Wooncom (Emmen, Borger-Odoorn, Stadskanaal). We verhuren woningen in de gemeenten Groningen, Midden-Groningen, Stadskanaal, Borger-Odoorn en Emmen.