Onderhoudstips? De vakman legt uit!

Sommige onderhoudsklussen kunt u eenvoudig zelf doen. U moet net even weten hoe. In korte filmpjes legt vakman Nico Knevelbaard u dit stap voor stap uit.

CV bijvullen en ontluchten

Werkt uw cv niet goed? Vaak biedt het bijvullen en ontluchten van uw cv uitkomst. In de video legt onze vakman uit hoe u dit doet.

Stroomstoring verhelpen

Een stroomstoring wordt meestal veroorzaakt door een kapot apparaat in huis. Doe de stekkerproef om erachter te komen welk apparaat de storing veroorzaakt.

Ventileren

Ventileren is belangrijk voor een goed woonklimaat en uw gezondheid. U ventileert 24 uur per dag. Kijk hoe u dit het beste kunt doen.

Voorkomen verstoppingen

Een verstopping in uw woning is vervelend. U kunt er veel aan doen om dit te voorkomen. Bekijk onze instructiefilm.

Klussen bij het betrekken van uw woning

Als u een woning van ons huurt, zijn er klussen die wij voor u doen. Maar er zijn ook klussen die u zelf uitvoert als u de woning betrekt. Onze vakman Henk vertelt u welke klussen u tegenkomt.

Is uw probleem niet opgelost nadat u de aanwijzingen in het filmpje heeft opgevolgd? Dan is er misschien meer aan de hand. Maak dan een afspraak met een onderhoudsmedewerker via reparatie melden op onze website of telefonisch via 088 - 20 33 000.