7-1-2020

Eindejaarsbijeenkomst KAR Groningen

Woensdagavond 11 december gaf Stichting KAR (de onafhankelijke huurdersvertegenwoordiging van Lefier in Groningen stad) haar Eindejaarsbijeenkomst in het vernieuwde KAR-pand aan de Oosterhamriklaan.

“Tijdens onze Eindejaarsbijeenkomst waren Lefier huurders welkom om te horen over de werkzaamheden die wij, het KAR-bestuur, tijdens het afgelopen jaar hebben uitgevoerd. Daarnaast gingen wij met de huurders in gesprek en kwamen er ook vanuit hen verschillende ideeën en verbeterpunten op tafel.

De KAR is er om uw belangen als huurder te behartigen. Heeft u vragen over uw woning, buurt of wijk, of wilt u iets organiseren bij u in de buurt? De KAR denkt graag met u mee.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden voor in ons KAR-bestuur. Extra informatie hierover kunt u vinden op onze website. Daar kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Eveneens kunt u ons volgen op Facebook en Instagram, en zijn wij altijd te bereiken via ons email-adres en telefoonnummer.”

Facebook: https://www.facebook.com/KARGroningen/
Instagram: https://www.instagram.com/kargroningen/
Website: https://kargroningen.nl/
Email: info@kargroningen.nl
Tel: +31 6 224 019 17