Vertaal deze pagina

24-1-2019

Gezocht: enthousiaste meedenkers digitale dienstverlening Lefier!

Lefier blijft in beweging. Daarbij vinden we het belangrijk om te kijken hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Een onderdeel hiervan is onze digitale dienstverlening.Een mooi voorbeeld van digitale dienstverlening is de livegang van Mijn Lefier voor onze huurders op www.lefier.nl. In deze digitale omgeving kunt u allerlei zaken eenvoudig en snel regelen. Op een moment dat het u goed uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De komende tijd willen we onze digitale dienstverlening verder uitbreiden en daar hebben we uw hulp bij nodig. Wij willen namelijk een klantenpanel samenstellen met huurders die het leuk vinden om met ons mee te denken, af en toe iets voor ons willen testen, hun mening willen geven over bepaalde onderwerpen, etc.

Dit klantenpanel vragen we dus niet om 1 keer met ons mee te denken, maar zullen we regelmatig een vraag voorleggen. Dit neemt overigens niet veel tijd in beslag. We stellen af en toe een vraag via de mail en in bijzondere gevallen nodigen we het panel een keer uit op ons kantoor.

Vindt u het leuk om met ons mee te denken over onze digitale dienstverlening?

Meldt u zich dan nu aan voor het klantenpanel!

Stuur voor 9 februari 2019 een mail naar info@lefier.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. In februari ontvangt u dan meer informatie.

Samen kunnen we onze dienstverlening verbeteren!