Meld je aan voor Heel Lefier tuiniert!

Heel Lefier tuiniert!

Dit jaar organiseren we voor het tweede jaar onze tuinactie "Heel Lefier tuiniert!", waarbij we op zoek gaan naar de groenste en slimste tuinliefhebber van 2022. Ook nu zijn er weer ontzettend veel prijzen te winnen. Meld je dus snel aan voor Heel Lefier tuiniert! 2022 en wie weet win jij wel een van deze prachtige prijzen!

Het klimaat verandert. De regen komt steeds vaker met bakken naar beneden en de zomers worden warmer. Steeds vaker kiezen huurders uit gemak voor tegels in hun tuin. Het scheelt onkruid wieden en je hoeft geen planten meer te snoeien. Je tuin kost minder tijd, maar tegelijkertijd zorgen dezelfde tegels er ook voor dat het veel warmer is rond je huis in de hete zomermaanden. Daarnaast zorgt het voor meer wateroverlast als het hard regent.

Een groene tuin is bewezen beter voor de gezondheid. Meer groen in je directe omgeving betekent een boost voor je welzijn. Groene tuinen zorgen ook voor verkoeling en voor de opvang van water. Vrolijke huurders, blije dieren en een groene woonomgeving: dat is wat Lefier graag ziet!

Meld je nu aan

Het mooie weer komt eraan, een goede tijd dus om weer lekker in de tuin aan de slag te gaan. Heb jij een tuin waar je trots op bent? En is deze tuin ook nog eens een heerlijke plek om te vertoeven voor insecten, vogels en andere dieren? Heb je op een slimme manier geld en materiaal bespaard door bijvoorbeeld spullen te hergebruiken of een andere bestemming te geven? En is je tuin klimaatbestendig? Meld je dan snel aan voor onze tuinactie en maak kans op de hoofdprijs: een bon van een tuincentrum bij jou in de buurt ter waarde van 250 euro. Ook voor de overige genomineerden zijn er mooie prijzen te winnen.

Meer info?

Kijk dan op www.lefier.nl/tuinactie. Hier vind je meer informatie over de actie en kun je je ook gelijk aanmelden via het SSS-formulier.

Aanmelden op een andere manier?

Heb je moeite om je aan te melden via het Self Service scenario? Of wil je het gewoon graag op een andere manier doen? Dan kun je je natuurlijk ook gewoon op de "ouderwetse" manier aanmelden.

Een mail (inclusief 2-5 foto's en korte toelichting) naar communicatie@lefier.nl is voldoende. Je mag je uiteraard ook gewoon aanmelden via de post, of langskomen bij een van onze Klantpunten. Onze medewerkers helpen je graag bij het aanmelden!