Annet van Zuijlen nieuwe Directeur Wonen & Wijken bij Lefier

Vanaf 1 december 2022 is Annet van Zuijlen de nieuwe Directeur Wonen & Wijken bij Lefier. Annet van Zuijlen heeft ruime ervaring in de zorgsector, waaronder in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Waarvan de laatste jaren als bestuurder en directeur.

Annet van Zuijlen is blij met de nieuwe uitdaging: “Er gaat een hoop op ons afkomen als het gaat om bijvoorbeeld betaalbare lasten en ook de leefbaarheid van de buurten. Door mijn ervaring in de zorgsector heb ik gezien hoe belangrijk een prettige plek om te wonen is. In deze functie kan ik een  bijdrage leveren aan het creëren van dit thuis-gevoel. Ik ben graag onderdeel van het grotere geheel  en om met elkaar het verschil te maken.”

Elles Dost, bestuurder Lefier: “We kijken uit naar de komst van Annet van Zuijlen. De ervaring vanuit de zorg die zij meebrengt is voor ons erg waardevol. We zien in Annet de juiste persoon om invulling te geven aan de opgaven die voorliggen. Met haar bevlogenheid en openheid past ze bovendien goed binnen de organisatie.”

Annet van Zuijlen volgt Ton Timmermans op die sinds 2020 werkzaam was als Directeur Wonen en Wijken. Al eerder liet Ton Timmermans weten afscheid te gaan nemen bij Lefier.