Glasvezel voor Stadskanaal

Glasvezel is de toekomst! Daarom wil DELTA Netwerk graag glasvezel aanleggen in Stadskanaal. Als voldoende inwoners zich hiervoor aanmelden, wordt glasvezel aangelegd! Ook u als huurder van Lefier komt in aanmerking voor een glasvezelaansluiting.

Waarom glasvezel?

Online studeren, gamen, tv-kijken, netflixen of zorg op afstand? We werken veel thuis en ook beeldbellen doen we steeds vaker. Dat maakt een goede internetverbinding belangrijker dan ooit. Want alleen met een goede verbinding kunnen we op afstand met elkaar in contact blijven. Glasvezel helpt u daarbij.

Gratis aansluiting

U mag zelf kiezen of u een glasvezelaansluiting wilt hebben. Lefier verplicht u het niet. De aansluiting is voor u helemaal gratis. Als u de aansluiting heeft, kunt u kiezen: of u houdt uw huidige internet- en TV-abonnement via de kabel, of u gaat voor een abonnement via glasvezel. U kunt dan kiezen uit verschillende aanbieders. Uiteraard betaalt u voor uw abonnement de abonnementskosten bij de telecomaanbieder. Mocht u later alsnog glasvezel willen, dan kost een aansluiting wél veel geld. Daarom adviseren we u om nu gratis een aansluiting te nemen, ook al maakt u (nog) niet meteen gebruik van glasvezel. 

Informatieavond

DELTA Netwerk vertelt u graag meer over de aanleg van glasvezel. Daarom zijn er voor alle inwoners van Stadskanaal informatieavonden. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De inloop is om 19.00 uur en om 19.30 uur start de presentatie. Ook is er een infomarkt van de verschillende telecomaanbieders.

De informatieavonden zijn op:

  • Woensdag 5 oktober - Ontmoetingscentrum Semstraatkerk, Semstraat 1, Stadskanaal
  • Donderdag 6 oktober - Aula Ubbo Emmius, Stationslaan 17, Stadskanaal 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, meld u dan hier aan voor de online informatieavond op dinsdag 18 oktober.

Aanmelden voor glasvezel?

Aanmelden kan door vóór 7 december 2022 een abonnement af te sluiten bij Caiway, DELTA, Kliksafe, Helden Van Nu of Online.nl. Gaat u later verhuizen? Dan kunt u het glasvezelabonnement opzeggen zonder verdere verplichtingen. Maak voor uzelf een goede keuze! Wilt u meer informatie of u direct aanmelden? Ga naar de website van DELTA Netwerk

Hoogbouw

Let op: woont u in een pand met drie of meer adressen of met minimaal drie woonlagen? Dan werkt het aanleggen van glasvezel net even iets anders dan bij grondgebonden woningen. Dat komt vooral door de bouwkundige situatie. Er moeten immers meerdere woningen tegelijkertijd op het glasvezelnetwerk worden aangesloten. Deze huurders worden apart door DELTA Netwerk geïnformeerd.