Voortgang aanvragen zonnepanelen en dubbelglas

Inmiddels hebben ontzettend veel huurders van Lefier zich aangemeld voor het plaatsen van zonnepanelen en dubbelglas. Wij vinden het fantastisch dat jullie hier allemaal zo mee bezig zijn. We doen uiteraard ons best om iedereen te helpen en beide verbeteringen zo snel mogelijk uit te voeren.

Even geduld

We weten dat dit een vervelende boodschap is, maar het installeren van de zonnepanelen en het dubbelglas kost nu eenmaal tijd. Wat het dubbelglas betreft: bij sommige woningen zijn de kozijnen niet geschikt voor dubbelglas, dus kunnen we niet gelijk tot actie overgaan. Het kan ook zo zijn dat jouw woning binnen nu en twee jaar meegenomen in een verduurzamingsproject en je daarom nog even moet wachten.

Tips en trucs

Natuurlijk doen we er alles aan om jullie zo snel mogelijk te helpen, op wat voor manier dan ook. Wil je meer weten over wat je zelf kunt doen? Kijk dan voor energiebesparende tips en maatregelen op de nieuwe 'besparen'-pagina op onze website. We begrijpen dat wachten vervelend is en doen er dan ook alles aan om dit zo kort mogelijk te laten duren. Bedankt voor je begrip en geduld!