Gratis budgettrainingen, workshops en geldlessen voor huurders in Midden-Groningen en Emmen

Even geen overzicht meer in je geldzaken of rekeningen die je moeilijk kunt betalen? Het hoeft niet direct een probleem te zijn, maar het is wel een belangrijk signaal. Stichting Knip wil mensen stimuleren een stap te zetten naar een financieel gezonder(er) leven.

Meer grip en rust in je hoofd

Met budgettrainingen, workshops en geldlessen krijg je weer grip op je (woon)lasten en meer rust in je hoofd. Klik door op de agenda van Stichting Knip voor de mogelijkheden. Je kunt de activiteiten online en offline volgen. Kies wat het beste bij jou en je situatie past. Heb je vragen? De medewerkers van Stichting Knip staan voor je klaar. Als je doorklikt op de agenda zie je de contactmogelijkheden.

Samenwerking Stichting Knip en Lefier

Lefier is voor haar huurders in de gemeentes Emmen en Midden-Groningen een samenwerking met Stichting Knip aangegaan. Voor de huurders in deze gemeentes bieden we de trainingen, workshops en lessen gratis aan. Omdat we het van belang vinden dat huurders goed in hun vel zitten. Een gezond en overzichtelijk financieel huishoudboekje, draagt daaraan bij. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden.

Schroom niet en neem contact op met Stichting Knip. Je krijgt er geen spijt van!