Veel belangstelling voor nieuwbouw Gelderselaan Stadskanaal

Aan de Gelderselaan in Stadskanaal bouwt Lefier zestien levensloopbestendige, energiezuinige woningen. Bouwer Trebbe start begin 2023 met de werkzaamheden en verwacht de woningen rond de bouwvak op te leveren, zodat de nieuwe huurders na de zomervakantie de sleutels overhandigd krijgen. De snelle bouwtijd is mogelijk doordat het project onderdeel is van Bouwstroom Noord, een samenwerking tussen vijf woningcorporaties en twee bouwbedrijven met als doel om sneller en efficiënter nieuwe woningen te bouwen. 

Bouwbord

Het bouwbord werd op dinsdagmiddag 20 december onthuld door Pieter Witzenburg (directeur vastgoed van Lefier), Marinus den Harder (directeur va Trebbe) en wethouders Egbert Hofstra en Jur Mellies van de gemeente Stadskanaal. Aansluitend was er een informetiemarkt in wijkcentrum Maarsstee. 

Interesse?

Zie jij jezelf wel wonen in een van de duurzame woningen aan de Gelderselaan? Dan kun je reageren via Thuiskompas. Binnenkort worden de woningen aangeboden, dus als je nog niet ingeschreven staat, doe dat dan snel. De huurprijs bedraagt ongeveer 640 euro per maand en daarnaast betaal je EPV (Energie Prestatie Vergoeding) aan Lefier. Dat is een vergoeding voor de duurzame installaties. Doordat de woningen zelf energie opwekken, is de energierekening heel laag. Je woont dus zonder zorgen!