Vertaal deze pagina

30-10-2018

Eerste prijswinnaars Mijn Lefier account bekend!

In de eerste week van oktober zijn we voor een deel van onze huurders live gegaan met de Mijn Lefier-omgeving. In deze digitale omgeving kunt u allerlei zaken eenvoudig en snel regelen. Op een moment dat het u goed uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt hierbij denken aan het betalen van de huur via iDEAL, een reparatie melden, een bankrekeningnummer, telefoonnummer of e-mailadres wijzigen en diverse gegevens inzien. 

We zijn eerst live gegaan in de gebieden Midden-Groningen en Jongeren/Studenten. Alle huurders die voor 15 oktober hun account geactiveerd hadden, maakten kans om € 100,- te winnen. We verloten in totaal 16 x € 100,- verdeeld over 8 gebieden (2 x per gebied). Dit betekent dat we afgelopen vrijdag de eerste winnaars bekend hebben gemaakt!

De volgende huurders hebben € 100,- gewonnen:

  • Mevrouw Puister uit Groningen.
  • De heer Van Westerveld uit Groningen.
  • Mevrouw Toussaint – Grebien uit Hoogezand.
  • De heer Kempinga uit Harkstede.

 VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE PRIJS!

Op 13 november gaan we live in de overige gebieden. De betreffende huurders ontvangen dan een brief met activatiecode op de mat. De huurders die voor 26 november hun account activeren, maken dan ook kans om € 100,- te winnen.

Meer weten over uw Mijn Lefier account? Klik dan op de volgende link voor meer informatie: https://www.lefier.nl/ik-huur/mijn-lefier-voor-huurders/mijn-lefier-voor-huurders/